ER/Gananda valt van Chenango Forks in halve finale, 39-18

Foto via: Marquel Slaughter

De East Rochester/Gananda Bombers (12-1) vielen op de Chenango Forks Blue Devils (11-1) door een eindscore van 38-19 in een koude en besneeuwde klasse C staat halve finale op Cicero-North Syracuse High School op zaterdagmiddag .

Zander Arnold van Chenango was gewoon niet te stoppen toen hij vier touchdowns scoorde en een onderschepping maakte om de Blue Devils naar hun zevende staatskampioenschap in de afgelopen negen jaar te leiden.

Drie van Arnold's vier touchdowns kwamen in de eerste helft en Chenango Forks leidde halverwege het tweede kwart met 21-0.

ER/Gananda kwam vlak voor rust eindelijk in het bord en Chenango Forks leidde bij de rust met 21-6.

De Bombers openden de tweede helft met een touchdown om de voorsprong van Blue Devils terug te brengen tot 21-12 en hielden Chenango Forks in het derde kwart puntloos. Dat was echter zo dichtbij als het zou komen. Chenango Forks versloeg ER/Gananda met 18-6 in het vierde kwartaal om de overwinning te behalen.

Chenango Forks gaat verder om Schuylerville te spelen in de klasse C staatskampioenschapswedstrijd vrijdagavond in de Carrier Dome in Syracuse.