RIT staat vier onbeantwoorde goals toe bij verlies van Canisius

RIT senior aanvaller Jake Hamacher maakte een doelpunt en een assist, maar het was gastheer Canisius die vrijdag een 5-2 overwinning behaalde op de Tigers in Atlantic Hockey-actie in het LECOM Harborcenter.

Boxscore

HOE HET GEBEURDE

De eerste zes doelpunten van de wedstrijd waren allemaal power-play-tellingen, terwijl Canisius op een shorthanded-telling sloeg om de nacht af te sluiten.

Canisius opende de score met 14:55 te gaan in de eerste periode voordat RIT reageerde met een paar doelpunten in de volgende 10 minuten.

Hamacher zette junior aanvaller Elijah Gonsalves op voor zijn eerste van het seizoen met 7:53 op de klok voordat hij zijn eerste van het jaar scoorde op een assist van senior aanvaller Will Calverley met nog 5:36 in de periode.

Canisius scoorde 19 seconden in de tweede periode en negen minuten later, om een ​​3-2 voorsprong te nemen, zou hij de derde periode ingaan.

Jackson Decker scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd in 1:15 in de derde periode om de Golden Griffins naar een 4-2 voorsprong te duwen voordat Keaton Mastrodonato de score sloot met 1:18 over in de reguliere competitie.

SPEL OPMERKINGEN

Canisius sloot de nacht af met 4-uit-6 op de powerplay, terwijl RIT 2-van-7 pogingen omzette.

De RIT-penaltymoord kwam de nacht binnen op de 14e plaats op nationaal niveau (87,2), waardoor dit seizoen 34 van de 39 man-down-kansen werden gedood.

RIT had geen vier powerplay-goals in een wedstrijd toegestaan ​​sinds het bezoeken van Robert Morris 4-uit-6 sloeg in een 6-5 overwinning op 8 oktober 2016.

RIT junior doelman Kolby Matthews eindigde met 20 saves, terwijl RIT Canisius versloeg met 26-25.

WAT IS HET VOLGENDE

RIT neemt het op tegen Canisius aan de achterkant van een weekendserie op zaterdag 13 november om 16:05 uur. in Buffel.