Syracuse Mets scoort vier in negende om Lehigh Valley te verslaan, 7-3

De Syracuse Mets scoorden vier punten in de eerste helft van de negende inning om de Lehigh Valley IronPigs met 7-3 te verslaan op vrijdagavond in Coca-Cola Park. Cheslor Cuthbert sloeg een leidende, two-run homerun in de negende om de Mets naar de overwinning te stuwen.

Syracuse (40-62-1) ging de eerste helft van de negende inning in met Lehigh Valley, 3-3. Wilfredo Tovar begon met een honkslag. Cuthbert volgde met een pinch-hit, go-ahead, two-run homerun op een bal die hij over de muur van het linkerveld verpletterde om de Mets een 5-3 voorsprong te geven. Nadat David Rodriguez een grounder had geslagen kreeg Khalil Lee vier wijd, sloeg Orlando Calixte een honkslag en kreeg Mark Payton vier wijd, zodat de honken vol kwamen. Terwijl José Martínez aan slag was, stelde een doorgeschoten bal Lee in staat te scoren en de andere twee lopers op te schuiven, wat Syracuse een 6-3 voorsprong opleverde. Martínez kreeg drie slag, maar David Thompson sloeg een honkslag met twee uit in het rechterveld om Calixte thuis te brengen en Syracuse met vier op voorsprong te zetten, 7-3.

Mets reliever Tom Hackimer kwam uit de bullpen en gooide de 2e9. Ondanks vier wijd voor een slagman en een honkslag, stond zijn eerste honkslag na acht hitloze optredens toe. Hackimer schakelde drie slagmensen uit in Lehigh Valley om de wedstrijd af te sluiten en de overwinning voor Syracuse veilig te stellen. Hackimer heeft nog steeds geen punt toegestaan ​​in negen en een derde innings gegooid met de Mets.

Syracuse scoorde de eerste punten van de wedstrijd in de eerste inning. José Peraza en Mark Payton sloegen beiden een honkslag om het duel te beginnen. Martínez volgde met een eigen honkslag die Peraza scoorde en de Mets op een 1-0 voorsprong zette. Thompson werkte daarna vier wijd om de honken vol te zetten. Brandon Drury sloeg in een dubbelspel, maar Payton scoorde voor een 2-0 voorsprong. Met Martínez op het derde honk en twee uit sloeg Tovar een tweehonkslag langs de linksveldlijn en bracht Martínez thuis, want Syracuse leidde met 3-0 na de eerste helft van de eerste inning.

groene borneo kratom vs maeng da

Mets startende werper Josh Walker stond geen punt toe in de eerste vijf innings die hij gooide, maar Walker kwam in de zesde in de problemen.

Lehigh Valley (47-56) kwam helemaal terug in de 2e6. Cornelius Randolph begon met een honkslag. Twee slagmensen later, met één uit, sloeg Mickey Moniak een tweehonkslag en zorgde voor lopers op het tweede en derde honk. TJ Rivera volgde met een tweehonkslag die zowel Randolph als Moniak scoorde om de voorsprong van Syracuse terug te brengen tot één, 3-2. Walker schakelde de volgende slagman, Darick Hall, met drie slag uit voor de tweede uit het frame, en dat was de laatste slagman die Walker zag. Franklyn Kilomé kwam uit de bullpen voor Syracuse, maar Tyler Heineman sloeg een line drive naar het rechtsveld die Rivera scoorde en de wedstrijd in evenwicht bracht, 3-3. Kilomé schakelde daarna Gamboa met drie slag uit om de inning af te sluiten.

hoe u zich kunt afmelden voor betalingen van kinderbelastingkredieten

Walker sloot de avond af met vijf en tweederde gegooide innings, zes hits, drie runs en vier wijd toegestaan, en vier strikeouts. Kilomé gooide twee en een derde puntloze frames en Hackimer gooide de puntloze negende.

Syracuse en Lehigh Valley zetten hun reeks van zes wedstrijden zaterdag voort met een doubleheader in Coca-Cola Park. De eerste pitch van game één is om 16:35 uur. Het tweede spel begint ongeveer 30-40 minuten na het einde van het eerste spel.