WAYNE ACES FINAL: Girls volleybal brengt klasse B sectietitel mee naar huis

Het meisjesvolleybalteam van Wayne Eagles behaalde zaterdag de titel van klasse B in sectie V tegen de vervelende zesde geplaatste Honeoye Falls-Lima. HFL kwam in de laatste ronde op een worp van de verstoorde speciale kant van de beugel. Gedurende de eerste set van de wedstrijd leek het alsof dat verhaal zou doorgaan, aangezien Wayne een vroege set-voorsprong verkeerd behandelde om de openingsset met 26-24 te laten vallen.

word je high van 3chi?

In de tweede set kon Wayne het script op HFL omdraaien nadat ze naar een vroege set-voorsprong waren gesprongen. Dit keer kwamen de Eagles donderend terug van een vroege achterstand en pakten de setzege met 25-22. In de derde set wist Wayne het momentum vast te houden, en hoewel de score gedurende de set een paar keer gelijk was, kwamen de Eagles nooit achter en pakten ze de overwinning met 25-21.

In wat de laatste set van de wedstrijd zou zijn, sprongen de Eagles uit naar een vroege 7-1 set-voorsprong, maar HFL zou niet stil weggaan en kwam terug om de set gelijk te trekken op 18-18. Wayne en HFL werden daarna onafscheidelijk voor verschillende rally's en de set werd gelijk op 23-23. Wayne was in staat om de service HFL af te wenden, een voorsprong van één punt te pakken en matchservice te hebben. Het zou alles zijn wat ze nodig hadden, want de Eagles pakten de overwinning met 25-23 en de overwinning met 3-1.

De Eagles 3-1 overwinning in de klasse B-finale zal de sectiekampioenen volgend weekend naar regionaal spel brengen. De wedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander uit Vak VI wordt aanstaande zaterdag om 12:30 uur gespeeld op LeRoy High School.