TERUG NAAR DE STATEN: Midlakes overtreft Dansville en keert terug naar Far West Regional in Buffalo

Midlakes bouwde een voorsprong van 20 punten op in het begin van het vierde kwartaal van de Sectie V Klasse B state play-in wedstrijd van dinsdagavond tegen ongeslagen Dansville op Avon High School en hield een late aanval van de Mustang tegen die de voorsprong terugbracht tot 9 om een ​​68-56 te winnen. besluit de Lady Screaming Eagles terug te sturen naar Buffalo State en de NYSPHSAA Elite Eight.

beste spellen om te spelen bij casino om te winnen

Alaina Forbes leidde Midlakes met 34 punten, 4 assists en 6 rebounds. Cara Walker voegde 13 punten en 3 assists toe. Macy Kisner had 8 punten en haalde 7 rebounds neer nadat hij het grootste deel van de eerste helft had stilgezeten na twee vroege fouten. Sydney Passalacqua pakte 10 rebounds en Hannah Galloway zorgde voor 6 punten voor de Lady Eagles. Na een blessure van Megan Colacino en de fout van Kisner, zag 8e klasser Callie Walker belangrijke minuten en speelde goed. Dansville werd geleid door Grace Rittenhouse die 18 punten scoorde in de verliezende inspanning.

Het verlies eindigde het seizoen van Sectie V Klasse B2 kampioen Dansville op 22-1. De klasse B1-kampioen Midlakes verbeterde naar 21-3 en speelt volgende zaterdag tegen de winnaar van East Aurora/Southwestern uit sectie VI voor een plaats in de NYSPHSAA Final Four waar de Screaming Eagles vorig seizoen hun seizoen afsloegen tegen Susquehanna Valley. De wedstrijd van zaterdag staat gepland om 17.00 uur in Buffalo State en wordt live gestreamd op LivingMax Radio.