Bills verslaan Jets in seizoensopener, 27-17 (volledige dekking)

Het leek erop dat het na het eerste kwart een klap zou worden, toen de Buffalo Bills naar een snelle 14-0-voorsprong draafden.

Maar door een paar fouten van Bills quarterback Josh Allen konden de Jets het grootste deel van de wedstrijd rondhangen voordat Buffalo ze in de tweede helft uitschakelde. De Bills wonnen met 27-17 maar de wedstrijd was nooit echt close.

Allen was het grootste deel van de middag geweldig. Hij eindigde met zijn eerste-carrière 300-yard passing-game en had in totaal drie touchdowns tegen een Jets-verdediging die geen antwoorden had. De verdediging van Bills gaf op de dag één groot spel op, maar sloot grotendeels Sam Darnold en de Jets-aanval af. De Bills hadden in totaal 404 offensieve werven vergeleken met slechts 254 voor de Jets.

LINKS VOOR SPELOVERZICHT:

HOOGTEPUNTEN VAN HET SPEL:

SOCIAAL:

VOORBEELD VAN HET SPEL:

zijn socialezekerheidskantoren geopend in miami

The Bills trappen het seizoen 2020 af met een thuiswedstrijd tegen de New York Jets. Dit is de 14e keer dat de twee tegen elkaar spelen in een thuisopener, het meeste in de NFL sinds 1960. Buffalo won in 2019 de seizoensopener tegen de Jets, kunnen ze dat dit jaar weer?