Hobart clips Bard, 2-1

Het herenvoetbalteam van Hobart College heeft Bard vanmiddag met 2-1 uitgeschakeld in een Liberty League-wedstrijd op Lorenzo Ferrari Soccer & Lacrosse Complex. Met de overwinning staan ​​de Statesmen nu 4-2-3 in het algemeen dit seizoen met een 1-1-2 'record' in de Liberty League-wedstrijd. De Raptors staan ​​nu 4-4-1 in het algemeen met een 0-3-0 in conference play.

leidde de weg voor Hobart met een doelpunt en een assist. Guillermo Castaneda Chang speelde alle 90 minuten in het doel en maakte twee reddingen. Walker Schwabuer speelde alle 90 minuten in doel voor Bard en maakte vier reddingen.

BELANGRIJKE STATISTIEKEN:

• Hobart eindigde de wedstrijd met een voorsprong van 14-9 in schoten en een voordeel van 9-2 in hoekschoppen.

EERSTE HELFT:

• in de zevende minuut de score opende. Hij verzamelde een pass van Miller en eenmalig een schot in de rechterbovenhoek van de kooi. Het was Leschers eerste doelpunt van het seizoen.
  • had een poging in de 26e minuut die net de linker doelpaal miste.
  • In de 41e minuut bracht Hobart bijna een 2-0 voorsprong, maar zijn schot werd gestopt door Schawbauer.
  • Bards beste kans van de eerste helft kwam in de 17e minuut. De poging van Calvin Moe werd gestopt door Castaneda Chang.

TWEEDE HELFT:

• De Statesmen namen in de 70e minuut een 2-0 voorsprong op Millers eerste doelpunt van het seizoen. Hij verzamelde een lange diagonale voorzet en begroef een kopbal in de achterkant van het net.
  • De Raptors maakten in de 90e minuut een einde aan het shutoutbod. Kristian Kroslovic kopte een hoekschop van Ben Steketee langs Castaneda Chang voor zijn tweede doelpunt van het seizoen.

COACH'S HOEK:

'Dat was een zeer goede overwinning tegen een goed Bard-team', zei Hoofd Coach. “Het is niet eenvoudig om drie punten te pakken in het klassement van de Liberty League op de weg. Ik ben erg blij met de prestatie van het team vandaag.”

VOLGENDE:

Hobart zal op dinsdag 4 oktober weer in actie komen, wanneer het Cortland, dat stemmen krijgt in beide peilingen, verwelkomt op Cozzens Field voor een niet-conferentiewedstrijd. De wedstrijd begint om 16.00 uur. en is het begin van een vier-game homestand voor de Statesmen.