Syracuse mannen lacrosse valt naar de Notre Dame, 18-11 (volledige dekking)

Syracuse racete uit naar een 4-1 voorsprong in het eerste kwart, maar een tweede kwart van negen doelpunten van de Notre Dame was te veel voor Oranje om van te herstellen, want de Ieren rolden zaterdag 18-11 in de Dome.

Gebrek aan bezittingen was de dolk voor nr. 4 Syracuse (4-3, 1-2 ACC), die 11 doelpunten scoorde ondanks slechts negen face-offs te winnen. No. 9 Notre Dame (5-1, 1-1 ACC) won 23-van-32 bij de X en domineerde ook het grondbalgevecht met 45-20. Ze zetten ook om op 4-uit-6 extra man-kansen.

Stephen Rehfuss leidde de weg voor Oranje en maakte drie doelpunten voor de tweede wedstrijd op rij. Chase Scanlan, Owen Seebold en Brendan Curry vonden ook tweemaal de achterkant van het net. Pat Kavanaugh van Notre Dame scoorde negen punten (4-5) om alle scorers te leiden, terwijl Griffin Westlin en Will Yorke allebei vier doelpunten scoorden.

Jamie Trimboli en Seebold scoorden elk voor Oranje in de eerste vijf minuten van de wedstrijd, gevolgd door een paar Rehfuss-scores na een doelpunt van Quinn McCahon, waardoor 'Cuse een 4-1 voorsprong kreeg gedurende acht minuten spelen.

Pat Kavanaugh scoorde zijn eerste van de dag voordat Scanlan en Curry elk doelpunten maakten om een ​​6-2 voorsprong te openen voor Syracuse, slechts twee minuten in het tweede kwartaal.

Toen gingen de sluizen open voor de Notre Dame. De Ieren scoorden negen goals in het tweede kwart en 12 van de volgende 14 goals van de wedstrijd. 'Cuse slaagde erin om laat in de derde een miniserie van drie doelpunten aan elkaar te rijgen om binnen drie richtingen in het vierde kwartaal te trekken, maar de Notre Dame maakte alle vier de doelpunten in het vierde kwartaal om met 18-11 te winnen.

Syracuse ontvangt donderdag om 17.00 uur UAlbany. op ACC Network in zijn volgende matchup.