Hobart lacrosse verslaat Bryant, 11-10

.jpg

Hobart College tweedejaars doelman Kevin Holtby maakte een carrière-high 23 saves om de Statesmen te leiden naar een 11-10 Northeast Conference mannen lacrosse overwinning op Bryant University vandaag. Hobart verbeterde tot 3-1 in het algemeen en 3-1 in de NEC, terwijl de Bulldogs hun vier-game winning streak zagen eindigen en afglijden naar 5-2, 3-1.

Holtby hield stand in het vierde kwartaal en maakte 10 reddingen, waaronder twee in de laatste minuut toen Hobart een paar penalty's doodde om de voorsprong van één doelpunt te behouden. Zijn 23 stops zijn de meeste van een staatsman sinds Max Silberlicht '10 op 23 maart 2010 23 saves opnam tegen Syracuse.

zullen ze de pandemische werkloosheid verlengen?

Senior aanvaller Tommy Mott, die vier carrièrepunten had in twee wedstrijden tegen Bryant die in de dag kwamen, produceerde een game-high vier punten op drie goals en een assist. Senior aanvaller Ryan Archer en junior middenvelder Bradley Simas maakten elk twee doelpunten. Tweedejaars middenvelder Adam Shea schepte een team-high zes grondballen op.

afmeldportaal voor kinderbelastingkrediet

Bryant, die deze week nummer 19 was in de Amerikaanse Lacrosse Top 20 van deze week en stemmen kreeg in zowel de coaches als de media-peilingen, kreeg een hattrick van Trevor Weingarten. Eerstejaars aanvaller Logan McGovern had ook een dag van drie punten met twee goals en een assist. Nathan Laliberte gaf Bryant een faceoffvoordeel van 15-9 en verzamelde een game-high 11 grondballen. Tweedejaars Luke Carracciolo maakte 14 reddingen.

Na het eerste kwart tot een 3-3 gelijkspel te hebben gespeeld, versloegen de Bulldogs de Statesmen met 4-1 in het tweede frame voor een 7-4 voorsprong bij de rust. Bryant scoorde man-up om de leiding te nemen en verdubbelde zijn voordeel drie minuten later. Aanvaller Troy Barthelme, tweedejaarsstudent, maakte zijn eerste doelpunt van het jaar om het momentum van de Bulldogs te vertragen, maar Weingarten maakte back-to-back goals om het thuisteam een ​​voorsprong van drie doelpunten te geven bij de rust.