LAKERS GAAN BACK-TO-BACK: Skaneateles jongens voetbal winnen staatstitel

Omdat er vorig seizoen geen staatstoernooien waren, moest het jongensvoetbalteam van Skaneateles langer wachten dan de meeste om de kans te krijgen om hun titel in klasse B op staatsniveau te verdedigen. In hun pad op zondagochtend was een bekende tegenstander op staatsniveau in Haverling Rams van sectie V. De teams hadden het in de halve finaleronde van de staat 2019 volgehouden op het pad van de Lakers naar een staatskampioenschap.

Het duurde even voordat de score begon, maar op het 25′-punt maakte Sean Kerwick het eerste doelpunt van de wedstrijd, waardoor Skaneateles op een 1-0 voorsprong kwam. De score bleef zo ​​tot de tweede helft toen Haverling op 10′ scoorde. Verdediging bleek van groot belang, en met de 1-1 stand aan het einde van de regulatie, zou er een spannend einde worden gespeeld. De aanvallende aanval van Laker was in de extra tijd in beweging, toen Owen Cheney contact maakte met Jack Phillips om de Skaneateles-getrouwen tot waanzin te sturen en het winnende doelpunt te maken met nog 13 minuten in overwerk. De 2-1 overwinning voor Skaneateles zorgde voor de tweede opeenvolgende New York Class B-kroon voor jongensvoetbal. De Lakers zullen het seizoen ook afsluiten met een ongeslagen record van 21-0 in het algemeen en 9-0 in competitiewedstrijden.