Lacrosse vrouwen van Syracuse bereikt Final Four met 17-11 overwinning op Florida (volledige dekking)

Meaghan Tyrrell zocht naar een open baan op de 12-meterlijn, ze draaide naar links en ontmoette een verdediger uit Florida, draaide toen naar rechts en stond tegenover een andere. Meaghan Tyrrell probeerde te passen toen de bal op de grond viel toen haar stick in botsing kwam met haar verdedigers.

Sam Swart deed een uitval om de grondbal op te rapen te midden van de chaos en Florida-verdedigers zwermden haar op zoek naar de bal toen het fluitsignaal klonk. De Gators verdienden balbezit en bevestigden de achtste omzet van Syracuse in de eerste 30 minuten van het spel.

pompoenkruid dunkin donuts 2018

Minder dan een minuut later sneed Emily Heller door de 8-meter, positioneerde zichzelf voor Syracuse-doelman Asa Goldstock en stuurde de bal in het net om de wedstrijd op 5 te binden op weg naar de rust.

Nr. 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlantische kust) stond zaterdag tegenover nr. 6 Florida (18-3, 10-0 American Athletic) in de kwartfinales van het NCAA Tournament. De Gators kwamen in de wedstrijd met een overwinningsreeks van 15 wedstrijden, waarbij de tegenstanders dit seizoen op minder dan 10 goals in alle, maar twee matchups dit seizoen. Maar in de kwartfinales maakte Oranje 17 goals tegen Florida om door te gaan naar de halve finales van het NCAA Tournament.