Victor meisjes volleybal wint 2021 Klasse AA staatskampioenschap

Het meisjesvolleybalteam van Victor Blue Devils kan nog een spandoek naar de rafters sturen, op zondagochtend wonnen de Blue Devils de 2021 Klasse AA-staatstitel over Massapequa met 3-1. Voor Victor is het hun eerste staatstitel voor meisjes sinds 2009. Het is hun derde staatstitel in het algemeen in meisjesvolleybal en de eerste in klasse AA. Voor het team voltooit het een verlossingsverhaal voor de senioren van het team, van wie velen in de ploeg zaten in 2018 waar de Blue Devils net tekort kwamen.

De eerste set van de wedstrijd bleek een spannende te zijn. Victor sprong al vroeg naar een set voorsprong, maar Massapequa kon rondhangen, op een gegeven moment met een achterstand van 20-18. Met nog een paar gescoorde punten, riepen de Chiefs een time-out af met een voorsprong van 23-21 voor Victor. Het bleek een zinloze zet, want de Blue Devils wisten Massapequa op afstand te houden en de set met 25-23 te winnen. De tweede set begon op dezelfde manier als de eerste, met Victor met een voorsprong van 14-10 voordat hij alle momentum in de set greep, met 25-14 won en naar een snelle 2-0 wedstrijd voorsprong sprong.

Massapequa zou niet stil weggaan en de Chiefs zouden een grote derde set nodig hebben om in leven te blijven. Victor kon het tempo van de Chief in de derde set niet helemaal bijhouden, en Massapequa spiegelde de tweede set bijna op de Blue Devils door een setoverwinning van 25-15 te behalen en de wedstrijdscore terug te brengen naar 2-1. Voor Victor zou set vier cruciaal zijn, aangezien de Chiefs vanaf de derde set momentum hebben. De aanval van de Blue Devils kwam snel en ze zouden hun voet op het gas houden om de toon van de vierde set te zetten. Victor nam de leiding en hield die buiten bereik van Massapequa, want de Chiefs riepen een time-out af met een voorsprong van 17-12 voor Victor. Het zou een laatste steek zijn voor de Chiefs, want Victor trok zich terug en pakte de set en de wedstrijd met 25-15.

beste vrij verkrijgbare detox

De 3-1 overwinning voor Victor sluit een waar verhalenboekseizoen af ​​voor de Blue Devils. Inclusief toernooien van het hele seizoen en na het seizoen, evenals reguliere seizoenswedstrijden, zal Victor het seizoen afsluiten met een indrukwekkend 45-1 record, waaronder 9-1 in competitiewedstrijden. Bovenal voegen de Sectie V Klasse AA-kampioenen nu de meest indrukwekkende titel toe aan het seizoen, New York State Champions.