VICTOR/PITTSFORD WINT, MIDLAKES OUT: samenvatting van halve finale jongensvolleybal

Het was een verhaal van twee verschillende wedstrijden voor de overgebleven jongensvolleybalteams in het gebied tijdens het weekend, toen de Victor/Pittsford Blue Devils doorgingen naar de finale in klasse A en het seizoen van Midlakes eindigde in klasse B.

De Blue Devils waren zaterdagavond in staat om #3 Webster te verslaan. Victor/Pittsford was in staat om uit te springen naar een vroege 2-0 voorsprong op Webster, maar kon in de derde set geen sweep voltooien en Webster kon met 2-1 antwoorden. Victor/Pittsford was echter niet van plan om een ​​vijfde set te zien plaatsvinden en was in staat om de ploeg van Webster met 3-1 te verdrijven. De Blue Devils gaan nu door naar de finale in klasse A jongensvolleybal op woensdagavond, ze nemen het op tegen de winnaar van #1 Penfield en #5 Fairport.

Eerder op de dag op zaterdag gingen de Midlakes Screaming Eagles de strijd aan met #7 Brockport met een sport in de klasse B-finale op het spel. Het seizoen voor Midlakes kwam echter tot een einde, want Brockport won in twee sets met 3-0 (25-19, 25-8, 25-23). Midlakes eindigt het seizoen 11-8 en in 2022 keert op één na alle spelers terug, aangezien senior Aidan Conover gaat afstuderen.