W-FL WOENSDAG: Midlakes-meisjes vallen Genève ten val; Prattsburgh junior fakkelt Napels voor 47

Na een achterstand van een punt na het eerste kwart, versloeg de ongeslagen Midlakes Lady Screaming Eagles Genève met 13-4 in het tweede kwart voordat ze een overwinning bezegelden met 19 punten in de laatste periode om hun 8e opeenvolgende, 64-47 te winnen op woensdagavond in Genève. Met de eerste helft van een zware week achter de rug, zullen de verdedigende FL East-kampioenen van Nate Rich op vrijdagavond Wayne ontvangen.

In de eenzame jongenswedstrijd van de avond lieten de Napels Big Green hun eerste wedstrijd van het seizoen vallen, verliezend in Prattsburgh, 78-53. Napels werd in brand gestoken door Prattsburgh junior Mason Putnam die 47 punten behaalde, het meeste tegen de Big Green sinds Robb Delisanti van Honeoye er 45 scoorde in 1997.

De volledige resultaten van alle acties van woensdagavond en het schema van donderdag hieronder...