De rekeningen komen terug om de Chiefs te straffen

Ga terug naar januari 2021 en de Buffalo Bills waren in de NFL-play-offs en dachten dat ze een kans hadden om helemaal naar de Super Bowl-wedstrijd te gaan. De Kansas City Chiefs hadden echter andere plannen. Ondanks een vroege 0-9 voorsprong op de Bills in het eerste kwartaal, hielp Mahomes een gevecht terug te leiden in het tweede en derde kwartaal, wat de Chiefs op weg zou helpen naar de Super Bowl met een overwinning van 38-24 .

En dus waren de Buffalo Bills zondagavond uit op wraak, terwijl ze de Chiefs wilden straffen voor de pijnlijke afsluiting van de play-offwedstrijd van vorig seizoen. Maar hoewel dit een wedstrijd was voor twee van de topteams van de AFC, had het nog maar vroeg in het seizoen weinig betekenis. Dus naast opscheppen, omdat er nog genoeg games te gaan zijn, hebben beide franchises een goede kans om nog steeds de play-offs te halen, hoe de gelijkspel ook verliep.

En ondanks dat de Chiefs favoriet zijn voor de Super Bowl op veel apps voor sportweddenschappen dit seizoen , het waren de Bills die uiteindelijk die zoete smaak van de overwinning kregen, terwijl ze zich een weg baanden naar een indrukwekkende 38-20 overwinning op de Chiefs. Het zal het verlies dat ze eerder in het jaar hebben geleden misschien niet goedmaken, maar het zal leuk zijn geweest om te bewijzen dat ze een van de beste teams in de NFL kunnen verslaan, en ook overtuigend. En hier is een overzicht van hoe het allemaal is gebeurd.

De rekeningen domineren overal

In tegenstelling tot hun vorige game, was dit niet het geval waarin de Bills een vroege voorsprong namen en de Chiefs zich een weg terug in het spel probeerden te banen. Deze keer namen de Bills de leiding, verlengden die en hielden vast voor elk voordeel dat ze konden krijgen. Het was een ongelooflijke en dominante prestatie met quarterback Josh Allen die aan de touwtjes trok.

De Bills en de Chiefs zijn twee van de beste aanvallende teams in de NFL, maar het was een slechte verdediging die de Chiefs in de steek liet, omdat ze de Bills gewoon dwars door hen heen lieten walsen. Het eerste kwart was een trage start, omdat beide teams probeerden wat punten op het bord te krijgen en voet aan de grond te krijgen in het spel. En deze keer waren het eigenlijk de Chiefs die als eerste punten registreerden, waarbij Butker een velddoelpunt van 38 yard schopte voor 3 punten. Maar toen maakte de man van het uur, Josh Allen een TD-run, om de Bills op voorsprong te brengen.

In het tweede kwart namen de Chiefs opnieuw de leiding, toen Mahomes een 5-yard touchdown pass gooide, waardoor het 10-7 werd voor Kansas. Maar toen registreerden de Bills 17 opeenvolgende punten zonder antwoord, te beginnen met Emmanuel Sanders die aan het einde van een 35-yard touchdown pass van Josh Allen kwam, waardoor ze een voorsprong van 24-10 kregen. Voordat Butker nog een velddoelpunt schopte voor het einde van het kwart om de achterstand op 24-13 te brengen.