Cornell verliest een moeilijke van Colgate

Junior Richie Kenney gooide 268 yards en een onhandige poging van 87 yards voor een touchdown door senior Jelani Taylor aan het einde van de eerste helft was de aanleiding voor de rally van het Cornell-voetbalteam op zaterdag, maar Colgate dwong een omzet op downs in zijn eigen territorium in de laatste minuut om vast te houden voor een 21-20 overwinning op de Big Red op Schoellkopf Field. Cornell daalde tot 1-4, terwijl de Raiders verbeterden tot 1-7.

Senior Harold Coles haastte zich voor 89 yards op 17 carrys voor Cornell, die scoorde op zijn eerste drive van de wedstrijd op een 39-yard field goal van junior Garrett Patla. Colgate reageerde laat in het tweede kwartaal met een paar touchdowns om een ​​14-3 voorsprong te nemen, waarna het in een uitstekende positie was om de voorsprong net voor rust verder van de Cornell 3-yard lijn te duwen. Eerstejaars Jake Stebbins' ontslag van Colgate quarterback Grant Breneman dwong een onhandige poging en leidde tot de dramatische terugkeer van Taylor. In plaats van een achterstand van 17 punten bij de rust, bracht Patla's extra punt Cornell tot op vier punten bij de pauze.

Harold Coles snelt langs de zijlijn tijdens de eerste helft van het Cornell-voetbalteam

De Big Red nam de leiding in het derde kwartaal op Kenney's 5-yard touchdown pass naar junior SK Howard. De Raiders antwoordden terug met een touchdown op hun volgende drive om een ​​voorsprong te nemen in de vierde. Cornell maakte er een wedstrijd van één punt van op Patla's 28-yard velddoelpunt met 13:49 te spelen, maar kon niet dichterbij komen.