Dennis Colligan wint het CNY PGA Professional Championship 2017

Dennis Colligan van Cazenovia Golf Club versloeg viervoudig kampioen Kevin Savage met twee slagen om te herhalen als Central New York PGA Section Champion bij Shenendoah Golf Club in Turning Stone Resort Casino op 22 augustus. Het 55e jaarlijkse toernooi werd gepresenteerd door Club Car, Mercedes-Benz en Omega.

Colligan klampte zich vast aan een voorsprong van één slag en dronk een putt van 30 voet voor adelaar op de laatste hole om zijn tweede rechte en derde algemene Section-kroon te behalen tegen Savage, van Timber Banks, die eindigde met een birdie op 18.

.jpg

Ik wist dat als ik op zijn minst dichtbij kon komen, Kevin de zijne zou moeten maken voor de gelijkspel, zei Colligan. Gelukkig had ik de juiste snelheid en de juiste lijn en zette het in de beker.

Colligan, de leider in de eerste ronde, kaartte een 1-onder-par 71 in de laatste ronde na een 4-onder 68 in de eerste ronde. Hij eindigde het toernooi op 5-onder 139 en verdiende $ 3.500 voor de eerste keer. Dit is de tweede major van Colligan van het jaar, aangezien hij in mei de Golf Max/Golf Pride Central New York Open won.

usps-tracking werkt niet 2016

We hebben vier majors en proberen me voor te bereiden op die vier, dat is mijn doel gedurende de zomer, zei Colligan, die zijn 20e seizoen viert bij Cazenovia GC. Met werk en lessen en vrouw en kinderen is het moeilijk. Maar dankzij hen kan ik op zondag buiten spelen. Ook aan mijn leden die me erg steunen.

Savage trok op de turn gelijk met Colligan en nam vervolgens een voorsprong van één slag met een birdie op 10. Maar een onvoorspelbare wind over de laatste zes holes zorgde voor problemen voor beide golfers. Colligan nam voorgoed de leiding op nummer 15 door par te maken nadat Savage een dubbele bogey had gemaakt.

De wind ging alle kanten op, zei Savage. Het bleef nooit in dezelfde richting. Ik begon een paar slechte foto's te maken en betaalde de prijs.

Toen we bij de achterste negen kwamen, begon de wind hier behoorlijk goed te waaien en dat maakte het moeilijker, zei Colligan, die in 2016 won bij Seven Oaks en 2010 bij Shenendoah. Ik moest het uitslijpen, het was een strijd.

Hoewel Savage tekort kwam in de strijd om voormalige kampioenen, verdiende hij een ligplaats in het PGA Professional Championship 2018 van 17-20 juni bij Bajonet Black Horse in Seaside California. Savage, viervoudig Section Champ ('95, '04, '14 & '15) verdiende $ 2.725 met zijn tweede plaats.

Naast Colligan en Savage gingen ook Mark Tucker (2-under 142) en Rick Bronson (1-under 143) van Cazenovia Country Club door naar het 51e jaarlijkse nationale kampioenschap.

staten waar online gokken legaal is

2011-kampioen Tucker, die op 14 augustus de Emmett Kelly Masters won, vuurde een 4-under 68 af in de laatste ronde om derde te worden en $ 2.300 te verdienen voor de derde plaats.

Bronson (Bronson Aerifying) incasseerde $ 2.000 voor de vierde plaats. Hij won in juli het CNY PGA Senior Championship.

De plaatsvervangers van dit jaar zijn Michelle Murphy van Oswego Country Club, Eric Manning van Cortland Country Club en Nick Serafino van Lake Shore Yacht en Country Club.