ER/Gananda gaat door naar halve finales met 26-24 overwinning op Medina

Foto via: Mary Margaret Johnson

De East Rochester/Gananda Bombers (12-0) versloegen de Medina Mustangs (11-1) met een eindscore van 26-24 in een ongelooflijk spannende Class C Far West Regional op Williamsville South High School op zaterdagmiddag.

De wedstrijd ging gelijk met 6-6 de rust in.

De Mustangs en Bombers scoorden elk een paar touchdowns in het derde kwart en gingen het vierde kwart in met een stand van 18-18.

ER/Gananda herwon de leiding twee minuten in het laatste kwart na een touchdown en een conversie van twee punten.

Medina scoorde een touchdown met nog zeven minuten te gaan om de voorsprong terug te brengen tot 26-24, maar de try van twee punten was niet succesvol.

De Mustangs hadden een kans om de leiding te nemen of de wedstrijd te winnen met nog 2:55 te gaan, maar ze draaiden de bal om bij downs.

Met de overwinning gaat ER/Gananda door naar de halve finales van de New York State Public High School Athletic Association op 27 november op Cicero-North Syracuse High School, waar het wordt geconfronteerd met de kampioen van de Central Region, Chenango Forks.