PAL-MAC SEIZOEN EINDIGT: Red Raiders kampioenschap meisjes voetbalteam verliest in regionals

Het meisjesvoetbalseizoen van Pal-Mac kwam zaterdagavond ten einde. Tegenover Lewiston Porter van Sectie VI in de regionale ronde van het toernooispel, konden de Red Raiders niet herstellen van een vroege achterstand die de Lancer-aanval veroorzaakte.

Lewiston Porter sprong snel uit de eerste helft en scoorde twee doelpunten binnen de eerste 10 minuten spelen. Molly Seither van Pal-Mac was in staat om de Red Raiders kort daarna op het bord te krijgen via een hoekschop, waardoor de voorsprong van Lancer werd gehalveerd.

Lewiston Porter wist in de eerste helft nog één keer te scoren, wat leidde tot een ruststand van 3-1. De Lancers scoorden nog een doelpunt en brachten de stand op 4-1, maar Maya Ikewood antwoordde direct terug voor Pal-Mac en bracht de voorsprong terug tot 4-2. Het zou echter niet genoeg zijn voor de Red Raiders, en Lewiston Porter was in staat om nog een laatste doelpunt te maken terwijl de klok verder tikte, met een eindscore van 5-2 in het voordeel van de Lancers.

Pal-Mac zal het seizoen afsluiten met een algemeen record van 18-3-0 en een record in de Finger Lakes East van 7-0-0. Het was een fantastisch seizoen voor de Red Raiders, waarbij ze herstelden van het teleurstellende einde van het seizoen 2020 om in 2021 de overwinning in de wacht te slepen. 2022 lijkt net zo veelbelovend, aangezien topscorers Maya Ikewood en Emma Robinson de terugkerende selectie voor Pal-Mac aanvoeren. .