RAIDER RUN GAAT DOOR: Pal-Mac meisjesvoetbal gaat door naar Far West Regional

Voor het eerst in twee weken hoefde Pal-Mac zich geen zorgen te maken over de regen en vochtige omstandigheden voor een game. Het ideale weer voor wat voetbal in november begon in Penn Yan voor de Red Raiders om het op te nemen tegen mede-sectiekampioenen Haverling om te zien wie sectie V zou vertegenwoordigen in regionale wedstrijden voor de meisjes in klasse B.

De eerste 10 minuten bleven een kalme aangelegenheid terwijl de teams zich klaarstomen voor de wedstrijd. Pal-Mac zou als eerste toeslaan, want Reagan Diehl scoorde het openingsdoelpunt op 10'. Het scoren zou echter snel afkoelen, aangezien de Rams en Red Raiders tot de rust streden en de stand 1-0 bleef tot de eerste 40.

De tweede helft begon hetzelfde als de eerste, er werd niet meteen gescoord en dat zou zo blijven gedurende de eerste 20 minuten van de tweede helft. Kylie Waeghe zou een belangrijk verzekeringsdoelpunt scoren op het 23'-teken van de tweede helft om de voorsprong van Pal-Mac uit te breiden tot 2-0. Met nog vijf minuten te gaan maakte Haverling een hoognodig doelpunt om de stand op 2-1 te brengen. Pal-Mac kon echter voorkomen dat de Rams aan het einde van de wedstrijd de volledige controle overnamen, hun wrokwedstrijd tegen Haverling met 2-1 wonnen en vooral hun plek in de regionale ronde van de play-offs van de staat veiligstelden. Pal-Mac zal nu zaterdag de vertegenwoordiger voor Klasse B uit Sectie VI spelen. De winnaar van Lewiston Porter en Roy-Hart reist naar Sectie V om het zaterdag om 17.00 uur in Caledonia-Mumford op te nemen tegen Pal-Mac.