Rochester Red Wings haalt vijf-game losing streak met 5-3 overwinning op Worcester

chrome geeft geen youtube-video's weer

Carter Kieboom's go-ahead homerun en Cody Wilson's grand slam-besparende vangst stuwden de Red Wings naar een 5-3 overwinning op de Worcester Red Sox woensdagmiddag op Frontier Field.

De overwinning breekt de vijf-game losing streak van Wings (16-28).

De wedstrijd keerde in de eerste helft van de achtste inning toen Wilson over de omheining van het linkerveld reikte om een ​​grand slam van Jett Bandy weg te nemen. Tijdens de actie tikte Jeter Downs vanaf het derde honk omhoog om de gelijkmaker te scoren.

Nadat Dakota Bacus aan verdere problemen in de inning was ontsnapt, opende Kieboom de tweede helft van de inning met het leidende schot.

wanneer gaan de ssa-kantoren weer open?

Luis Garcia sloeg dit seizoen zijn vierde leadoff homer in 22 wedstrijden en bezorgde de Wings een 1-0 voorsprong.

Een Jake Noll RBI infield single maakte er na vier innings 2-0 van Rochester. Kieboom's double in de vijfde inning bezorgde de Wings de 3-1 voorsprong die ze zouden dragen naar de achtste inning.

Game drie van de serie van zes wedstrijden is donderdagavond om 7.05 uur vanaf Frontier Field.