WAYNE DROPS HEARTBREAKER: Meisjesvolleybal schiet tekort tegen Marcellus

De Wayne Eagles verloren een hartverscheurende wedstrijd tegen Marcellus van sectie III in meisjesvolleybal om door te gaan naar de halve finale van de staat in klasse B. De wedstrijd zaterdagmiddag was alles wat je kon vragen voor een geweldig evenement, maar zonder het resultaat waar de Eagles op hadden gehoopt . Marcellus kwam er met een 3-2 wedstrijd van af.

Wayne pakte de eerste twee sets van de wedstrijd, sprong snel uit naar een 2-0 voorsprong en won beide sets met 25-23. De eerste set omvatte de Eagles die op een gegeven moment vroeg in de set terugkwamen van een achterstand van 16-7. Marcellus hield het moeilijk in set twee, maar Wayne bleef een stap voor om de overwinning te bezegelen. Marcellus kwam echter terug om set drie te pakken met 25-22, en nam flink wat vaart met hen om set vier te behalen, waarmee hij opnieuw een overwinning behaalde met 25-22. Set vijf ging naar de draad, vastgebonden op 21-21 vóór een time-out die werd afgeroepen, maar Marcellus trok zich terug om de wedstrijd te bezegelen met een setwinst van 25-23.

De Wayne Eagles zullen het seizoen afsluiten met een seizoensrecord van 16-1 en 12-0 in Finger Lakes East, naast Klasse B Sectie V-kampioenen.