Bills houdt vast aan Jets met 18-10 achter zes velddoelpunten (volledige dekking)

Ze zeggen dat een overwinning een overwinning is, en dat is 100 procent waar, maar het is erg moeilijk om enthousiast te worden over de manier waarop de Buffalo Bills zondagmiddag de nog steeds overwinningloze New York Jets 18-10 versloegen in het MetLife Stadium.

Lelijk? Ja, dat is een van de vele woorden die je hiervoor zou kunnen gebruiken, en een paar vloekwoorden in de beschrijving zouden niet misstaan.

De eens zo dynamische Buffalo-aanval duurde 60 minuten tegen een van de slechtste verdedigingen in de NFL en slaagde er niet in een touchdown te scoren, maar het werd gered door de eigen verdediging die een slechte start schudde en de tweede helft van het spel domineerde.

Oh, en er was rookie kicker Tyler Bass, die misschien wel de meest gekmakende speler op het Buffalo-roster is. Hij produceerde alle Buffalo's punten met zes velddoelpunten, wat het teamrecord van Steve Christie voor één wedstrijd evenaarde. Hij miste ook twee keer, waaronder een van 37 yards in het vierde kwartaal, wat de Bills had geholpen de overwinning iets eerder veilig te stellen.

LINKS VOOR SPELOVERZICHT:

HOOGTEPUNTEN VAN HET SPEL:

SOCIAAL:

VOORBEELD VAN HET SPEL:

De Bills openden het seizoen 2020 met een overwinning van 27-17 tegen de Jets in week 1. Buffalo heeft zondag een kans om de Jets-serie te winnen. Als de Bills winnen, zou het hun eerste sweep van de Jets zijn sinds het seizoen 2015. Dat jaar versloegen ze de Jets met 22-17 in beide wedstrijden.