Marcus Whitman valt naar Cal-Mum in klasse C State Play-In ronde

Het seizoen van Marcus Whitman Wildcats kwam maandagavond ten einde toen ze met 58-53 onderuit gingen voor de Caledonia-Mumford Raiders op Wayland-Cohocton High School in de openingsronde van het Section V Class C2 State Play-In Tournament. Het verlies beëindigt het seizoen van een Marcus Whitman-team dat het eerste Sectional Championship van de school sinds 1976 veroverde.

-

Vers van winnaar van een paar Sectional-titels op vrijdagavond, was het een elektrisch, snel eerste kwartaal in Wayland-Cohocton, aangezien beide teams 14 punten scoorden. In het tweede kwartaal scoorden de Raiders de Wildcats met 16-12 om een ​​voorsprong van 30-26 te nemen bij de rust. Marcus Whitman kwam uit de kleedkamer en scoorde 14 punten in het derde kwartaal om de voorsprong van Caledonia-Mumford terug te brengen tot slechts twee. De Wildcats vochten in het vierde kwartaal, maar kwamen te kort toen senior Vin Molisani en tweedejaars Kyle Wade late vrije worpen sloegen om de overwinning te bezegelen.

Kyle Wade (17), Vin Molisani (16) en Joe Laursen (13) scoorden samen 46 van de 58 punten van Caledonia-Mumford.

youtube deze webpagina is niet beschikbaar

Liam Prendergast scoorde een game-high 18 punten voor Marcus Whitman. Jordan Lahue voegde er 16 toe, 14 van hen kwamen in de tweede helft.

Caledonia-Mumford neemt het woensdagavond op tegen C2 Champion Lyons op Newark High School.